#HugZzZ

Матраците от ново поколение създадени с грижа и внимание за нуждите на вашето дете. Знаете ли колко е важен състава на матрака и неговата повърхност?

Активна гимнастика? Ще ти предложим най-доброто!

Baby Tipi ????????. Подходяща за деца над 6-месечна възраст с 3 позиции за игра - по гръб, по коремче и в седнало положение. Към нея са включени висящи играчки и възглавничка. Продуктът може да се използва с или без грифовете за играчки. Изработена е от висококачествени, безопасни материали.

ВИДЕО БЕБЕФОН BEAR- наличен в сайта ни ????

▪️ 4.3“ цветен LCD Дисплей (480x270 пиксела). ▪️Камера - WQVGA. ▪️Обхват - на закрито 50 метра, на открито 300 метра. ▪️Регулиране на ъгъла на камерата. ▪️Двустранна комуникация. ▪️9 нива на звукова индикация. ▪️Режим за инфрачервено нощно виждане. ▪️Отчитане на температурата в стаята на бебето. ▪️Приемник (род. у-во) с презаредима батерия (3.7V Li полимерна). ▪️Регулиране на силата на звука. ▪️Камерата може да се монтира на стената. ▪️Аларми при загуба на обхвата/ изтощени батерии. Благодарим за споделеното мнение и кадрите на @nj.gospodinovaa ????

Разнообразие от цветове и модели в нашия детски автопарк ????

#Luxor ✨

Подходяща е както за новородени, така и за деца до 3-годишна възраст, с тегло до 15 килограма. Благодарение на нейното тегло и маневреност, количката е много лесна за управление и с нея разходките ще са по-приятни. Още един плюс на модела е, че всички колела са с амортисьори и осигуряват много по-меко возене, независимо от настилката и неравностите по пътя. Седалката на бебешката количка Luxor е изключително удобна и се трансформира според възрастта на детето.

  • 1 
  • 2 
  • 3 
  • 4 
  •  ...6