Доставка

Доставките се извършват от куриерски фирма Еконт Експрес ООД съответно сроковете за доставка се определят от графика за посещение на Вашето населено място.

За поръчки на стойност до 100 лв. – 5 лв. за територия на Република България.

За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна

Поръчаните продукти можете да получите и на място в нашия офис – гр. София, кв. Требич, ул. Доло 1, като в такъв случай няма да заплащате доставка, а само стойността на стоката публикувана в сайта.
 
Срокове

за страната - срокът за доставка е до 5 работни дни; 
за София - срокът за доставка е до 3 работни дни.  
Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 14.00 часа. 
Срокът за доставка на поръчки, направени след 14.00 часа, се удължава с един работен ден.  
• услугата фиксиран час на доставка се заплаща допълнително в размер на 2.50 лв. от получателя, независимо от условията за доставка. 
• услугата доставка в събота се заплаща допълнително в размер на 2.50 лв. от получателя, независимо от условията за доставка. 

При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.
Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме.


ВНИМАНИЕ:  За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да посочите името на получателя, телефон за връзка и точен адрес за доставка - това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си или друг адрес по Ваше желание. Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме. След като финализирате поръчката си, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона за потвърждение в рамките на работния ден за поръчки до 14ч или на следващия работен ден.
ВАЖНО!  При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива! В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ 

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва moni.bg с изпълнение.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с нашия офис на тел.: 02/936 07 90.


Носим усмивки навсякъде, където има бебе!
copyright © Moni 2018
design and develop by
Balkansys.com
Scroll To Top