ЕДИНСТВЕНИЯТ СЪВЕТ ОТНОСНО РОДИТЕЛСТВОТО, В КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ ВСЛУШВАТЕ
23.03.2018
Чуваме редица съвети как да отглеждаме децата си. Съвети за родителството. Независимо дали идват от приятелите и семейството, онлайн или в книги, ние получаваме тонове съвети. Обаче кой е този съвет, в който всеки трябва да се вслуша, независимо от възрастта на детето си?
тип статия
КАК ДА БАЛАНСИРАМЕ МЕЖДУ РАБОТАТА И СЕМЕЙСТВОТО?
15.03.2018
​Как да балансираме между работата и семейството? Това е въпрос, с който всяка работеща майка се сблъсква ежедневно: как да балансираме между своето семейство и работата, когато и двете изискват време? Чувстваме се виновни, че прекарваме повече време с клиенти и колеги, отколкото с нашите собствени деца. (Дори се чувстваме виновни, че се наслаждаваме на работата си!) Когато най-накрая се приберем вкъщи, често сме изтощени. Прекалено изтощени за забавления, време, прекарано качествено с децата, защото трябва да се подготвяме за утрешния ден. А нашите деца растат точно пред очите ни! Чувстваме се зле, когато пропуснем крайъгълен камък в грижите за тях и се притесняваме, че не им даваме достатъчно спомени, към които да се връщат.
ЕТИКЕТЪТ "УЖАСНИТЕ ДВЕ"
02.03.2018
Етикетът "Ужасните две" не е приятен, но понякога го чувстваме съвсем на място. Може би детето ви не чува нито една дума, която казвате, без значение по какъв начин се опитвате да го кажете. Преминаването към ежедневните дейности - вечеря, лягане, почистване - е борба - толкова интензивна и изтощителна, че в крайна сметка се предавате. Детето може дори да прибегне до удряне или хапaне, оставяйки ви да се чувствате разочаровани в опитите да го дисциплинирате и усмирите. Ако това звучи познато, вие не сте единствени.
РАННИ БЕБЕШКИ ПРОБЛЕМИ
20.02.2018
Някои от най-честите болки, от които новородените бебета страдат са коликите, бебешката кал и никненето на зъби. Тази статия помага да се обясни какво да очаквате, когато се сблъскате с тях, а също така дава някои съвети за храненето.
РАННИ ПРИЗНАЦИ НА БРЕМЕННОСТ
17.02.2018
Чудите ли се: дали съм бременна? За да разберете със сигурност ще ви е нужен тест за бременност за домашни условия или кръвен тест, но докато не го направите (най-добрият момент е, след като вашият период е закъснял) прочетете за ранните признаци на бременност и вижте дали някой от тях не ви е познат.
КАК ДА СЪХРАНЯВАМЕ КЪРМАТА ПРАВИЛНО?
17.02.2018
След времето, което сте отделили и положили усилия да се изцеждате, ето някои съвети как да съхранявате кърмата, които да ви помогнат да се погрижите за безопасността на безценната за вашето бебе храна.
ЗА И ПРОТИВ ЗАЛЪГАЛКИТЕ
16.02.2018
Трябва ли да дам на бебето ми залъгалка? Като нов родител, утешаването на вашето бебе е един от вашите най-важни приоритети и може да намерите употребата на залъгалка много полезна. Някои бебета могат да бъдат успокоени с люлеене и гушкане и да задоволяват сукателния рефлекс само по време на хранене. При други това не е достатъчно, дори когато не са гладни. Ако вашето бебе все още иска да суче, след като е заситено от кърменето, биберонът може да ви свърши чудесна работа.
29 НАЧИНА ДА УСПОКОИТЕ РАЗДРАЗНЕНО БЕБЕ
16.02.2018
5 НАЧИНА ДА УСПОКОИТЕ ДЕТЕТО КЪДЕТО И ДА СЕ НАМИРАТЕ
16.02.2018
ВСИЧКИ ДЕЦА МИНАВАТ ПРЕЗ ПЕРИОД, В КОЙТО ИМ Е ТРУДНО ДА ОВЛАДЯВАТ ЕМОЦИИТЕ СИ. На някои им е по-трудно, отколкото на другите. За тези, които имат нужда от помощ ето няколко съвета, които биха им помогнали да успокоят ситуацията където и да се намират.
СИМПTOМИ НА БРЕМЕННОСТТА, ЗА КОИТО ВИ Е НЕУДОБНО ДА ГОВОРИТЕ
19.09.2017
Разбира се, някои майки излъчват някаква бременна красота, докато не се изпърдят в асансьора или не започнат да хъркат като тромпет през нощта. Факт е, че много неща се случват с тялото ви, когато сте бременна - странни симптоми, които приятелите ви може да се притесняват да ви споделят, или лекарят може да подмине, защото не са големи здравословни проблеми.
10 НЕОБИЧАЙНИ СЪВЕТА ЗА ПЪРВО БЕБЕ
01.09.2017
ХРАНИ, КОИТО ДА ИЗБЯГВАМЕ ДОКАТО КЪРМИМ
16.08.2017
Кърменето позволява да храним бебето си близо до себе си. Консултирайте се с Вашият педиатър преди да следвате всякакви съвети!
100 УДИВИТЕЛНИ ФАКТА ЗА БРЕМЕННОСТТА
29.07.2017
СТОЛЧЕТА ЗА КОЛА - 10-ТЕ ГРЕШКИ, КОИТО ДОПУСКАМЕ НАЙ-ЧЕСТО
24.07.2017
Безопасността на столчето за кола не е детска игра. Ще ви разкажем за 10-те най-често срещани грешки, които родителите допускат при инсталиране и използване на столчето. Безопасността, която предоставя използването на столчето за кола е от решаващо значение за защита на детето по време на пътуване, но изборът и употребата на такова може да се окаже трудна задача.
КАК ДА ОТГЛЕДАМЕ УМНО БЕБЕ?
03.07.2017
50 ДУМИ НА ОДОБРЕНИЕ, КОИТО ДЕТЕТО ИСКА ДА ЧУЕ ОТ ВАС!
16.06.2017

Носим усмивки навсякъде, където има бебе!
copyright © Moni 2018
design and develop by
Balkansys.com
Scroll To Top